گورامی
گورامی
پنج شنبه 9 آذر 1391 ساعت 10:16 | بازدید : 540 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

       گورامی مرواریدی                                                    گورامی دارف عسلی                   

  گورامی مرواریدی                    گورامی دارف عسلی

 

               گورامی مرمری                                                          گورامی صداساز

  گورامی مرمری                      گورامی صداساز

 

                 گورامی طلائی                                                         گورامی بوسنده

 گورامی طلائی             گورامی بوسنده

 

                 گورامی دارف                                                      گورامی دم شانه ای 

 گورامی دارف                  گورامی دم شانه ای

 

                  گورامی شکلاتی                                                   گورامی نواری

 گورامی شکلاتی                گورامی نواری

 

                                                                         گورامی بهشتی

        گورامی بهشتی

 

                                             

شته شده در  جمعه دوازدهم اسفند 1390ساعت 10:25  توسط سعید |  آرشیو نظرات
 
 

گورامی مرواریدی ماهی صلح جویی است.این ماهی یکی از جذاب ترین و مقاوم ترین نوع از دسته ی ماهیان گورامی است که نگهداری آن در آکواریوم آسان است. این ماهی جزء دسته ماهی های لابیرنت نیز می باشد.این بدین معنا است که این ماهی دارای دستگاه تنفس خاص و متفاوتی با سایر ماهی ها است.این ماهی ها دارای عضوی می باشند که به آن ها این امکان را می دهد تا مستقیما" از هوا تنفس کنند.این ویزگی به آن ها این اجازه را می دهد که در سطح آب شنا کنند.

آکواریومی با حداقل حجم 114 لیتر و ارتفاع آب حدود 30 سانتی متر برای این ماهی مناسب است.قرار دادن گیاهان شناور بر روی آب و فراهم کردن مکان هایی برای پنهان شدن ماهی امری موثر در سلامت این ماهی است.سنگ های کف آکواریوم باید تیره باشند و باید نور به طور ملایم به آکواریوم بتابد.گورامی مرواریدی باید با ماهیان صلح جو و هم اندازه ی خود نگهداری شود.در غیر این صورت ماهی گوشه گیر شده، زیبایی خود را از دست می دهد و از غذا خوردن امتناع می کند.دمای 23.5 تا 30درجه ی سانتی گراد و پی هاش 6.5 تا 8.5 برای این ماهی مناسب است.

تشخیص دادن جنس نر و ماده در این ماهی آسان است.چرا که این ماهی دارای عضو جفتگیری است.این عضو در ماهی نر نوک تیز تر و قرمزتر از ماهی ماده است.همچنین باله ی پشتی در ماهی نر نوک تیز تر از این باله در ماهی ماده است.قبل از جفتگیری باید جفت ماهی را با میگو و کرم زنده یا منجمد تغذیه نمود تا برای جفتگیری آماده شوند.دمای آب باید بر روی 26.5 درجه تنظیم شود و ارتفاع آب نیز باید در حدود 10 تا 15 سانتی متر باشد.ماهی نر برای هر تخم یک لانه ی حبابی ایجاد می کند.پس از تخمریزی لازم است که ماهی ماده از آکواریوم خارج شود.پس از خروج اولین نوزاد از تخم ماهی نر نیز باید از آکواریوم خارج شود.نوزادان باید با غذاهای مایع یا آنفوزوئر تغذیه شوند.هنگامی دو هفته از تولد نوزادان گذشت می توان نوزاد میگوی آب شور را به رژیم غذایی نوزادان اضافه کرد.زمانی که نوزادان به سن یک ماهگی رسیدند به راحتی می توانند غذای خشک را دریافت و تغذیه نمایند.آب آکواریوم نوزادان باید هر دو یا سه روز سیفون شود و زمانی که نوزادان بزرگتر می شوند باید آن ها را بین چند آکواریوم تقسیم کرد تا از مرگ آن ها جلوگیری شود.

گورامی مرواریدی جانوری همه چیزخوار است و بهتر است که در رژیم غذایی آن انواع غذاها از جمله جلبک دریایی، غذاهای منجمد، کرم خونی و میگوی آب شور قرار گیرد.

این ماهی با ماهی هایی همچون گوپی، مولی، پلاتی، دم شمشیری، رازبورا، دانیو و انواع تترا ها سازگاری دارد.

 

ه شده در  جمعه سی و یکم تیر 1390ساعت 11:50  توسط سعید |  آرشیو نظرات
 
 

گورامی دارف عسلی با نام های گورامی دارف یا گوارمی عسلی نیز شناخته می شود و مشابهت های بسیاری با گورامی دارف دارد.این ماهی دارای رنگ زرد و قهوه ای است که این رنگ در زمان جفتگیری بیشتر خودنمایی می کند. این ماهی جزء دسته ماهی های لابیرنت است.این بدین معنا است که این ماهی دارای دستگاه تنفس خاص و متفاوتی با سایر ماهی ها است.این ماهی ها دارای عضوی می باشند که به آن ها این امکان را می دهد تا مستقیما" از هوا تنفس کنند.این ویزگی به آن ها این اجازه را می دهد که در سطح آب شنا کنند.

گورامی دارف عسلی به آکواریومی با حداقل حجم 38 لیتر همراه با پوشش گیاهی انبوه و هوادهی مناسب نیاز دارد.مناسب ترین محیط برای زندگی این ماهی آکوریومی کوچک همراه با ماهیان صلح جو است.لازم به ذکر است که این ماهی در زمان جفتگیری قلمروطلب می شود.

گورامی عسلی در زمان جفتگیری شروع به ساخت لانه های حبابی می کند.البته تخمریزی قبل از ساخت این لانه ها انجام می شود و پس از ساخت لانه، ماهی ماده تخم ها را جابه جا کرده و به لانه انتقال می دهد.پس از انجام این مرحله لازم است که ماهی ماده از آکواریوم خارج شود.نوزادان پس از یک روز از تخم خارج می شوند و قادر به شنا کردن خواهند بود.ماهی نر تا 2 یا 3 روز از نوزادان مراقبت می کند و پس از آن باید ماهی نر را از آکواریوم خارج نمود.نوزادان در اوایل باید با آنفوزوئر و بعد با نوزاد میگوی آب شور تغذیه شوند.

گورامی عسلی جانوری همه چیزخوار است و بهتر است که در رژیم غذایی آن انواع غذاها از جمله جلبک دریایی، غذاهای منجمد، کرم خونی و میگوی آب شور قرار گیرد.

گورامی عسلی با ماهی هایی همچون مولی، دم شمشیری، گوپی، پلاتی، انواع تتراها، دانیو، رازبورا، انواع بارب ها و انواع لوچ ها سازگاری دارد.

                

نوشته شده در  پنجشنبه شانزدهم تیر 1390ساعت 19:0  توسط سعید |  آرشیو نظرات
 
 

گورامی مرمری دارای رنگ نقره ای کمرنگ همراه با آبی بر روی بدن می باشد.این ماهی جزء دسته ماهی های لابیرنت نیز می باشد.این بدین معنا است که این ماهی دارای دستگاه تنفس خاص و متفاوتی با سایر ماهی ها است.این ماهی ها دارای عضوی می باشند که به آن ها این امکان را می دهد تا مستقیما" از هوا تنفس کنند.این ویزگی به آن ها این اجازه را می دهد که در سطح آب شنا کنند.

گورامی مرمری ماهی نسبتا" صلحجویی است.این ویژگی این امکان را ایجاد می کند که این ماهی را در انواع آکواریوم ها با انواع ماهی ها نگهداری نمود.هر چند که در بعضی مواقع ماهی نر برای خود قلمرو ایجاد کرده و سایر ماهی ها را از آن مکان دور می کند. بهترین آکواریوم برای این ماهی، آکواریومی همراه با گیاهان طبیعی و تخته سنگ می باشد تا مکان هایی را برای پنهان شدن ماهی فراهم آورد.دمای 22 تا 27.5 درجه ی سانتی گراد، پی هاش 6 تا 8.8 و حجم 76 لیتر برای این ماهی مناسب است.

بهترین راه برای تشخیص گورامی نر از گورامی ماده توجه به باله ی پشتی ماهی است.در ماهی نر این باله بلند و نوک تیز است، در صورتی که در ماهی ماده کوتاه تر و دارای نوک گرد می باشد.در زمان جفتگیری ماهی نر لانه ای حبابی در زیر برگ ها می سازد و سپس شروع به جلب کردن ماهی ماده می کند.بدین صورت که در پشت آن حرکت می کند و آن را به مسیر تخمریزی هدایت می کند.در این زمان ماهی نر با باز کردن باله ها و تغییر رنگ خودنمایی می کند.هنگامی که این رفتار از ماهی نر مشاهده شد باید ارتفاع آب را کاهش داد و به حداکثر 15 سانتی متر رساند.پس از تخمریزی باید ماهی ماده از آکواریوم خارج شود.زیرا ماهی نر وظیفه ی نگهداری از فرزندان را به عهده دارد و ممکن است که به ماهی ماده آسیب برساند.ماهی نر تا زمان خروج نوزادان از تخم، از آن ها مراقبت می کند.پس از خروج نوزادان از تخم، آب آکواریوم باید مکررا" سیفون شود.به خصوص در هفته ی سوم.نوزادان تازه متولد شده باید با آنفوزوئر تغذیه شوند.

گورامی مرمری جانوری همه چیزخوار است و بهتر است که در رژیم غذایی آن انواع غذاها از جمله جلبک دریایی، غذاهای منجمد، کرم خونی و میگوی آب شور قرار گیرد.

این ماهی با ماهی هایی همچون گوپی، مولی، پلاتی، دم شمشیری، رازبورا، دانیو، انواع بارب ها، انواع لوچ ها و انواع تترا ها سازگاری دارد.

             

وشته شده در  پنجشنبه دوم تیر 1390ساعت 20:16  توسط سعید |  آرشیو نظرات
 
 

گورامی صداساز یکی از کوچکترین و زیباترین ماهیان لابیرنت دار است.ماهی نر دارای رنگ روشن تری نسبت به ماهی ماده است.به خصوص این تفاوت بیشتر در زمان ابراز عشق نمایان می شود.این ماهی برخلاف سایر ماهی های لابیرنت دار، توسط آبشش ها تنفس می کند و به ندرت از سطح آب تنفس می نماید.علت نامگذاری این ماهی به نام صداساز این است که این ماهی صدایی مانند برخورد سنگ به شیشه از خود تولید می کند.

گورامی صداساز به آکواریومی گیاهی با حداقل حجم 76 لیتر نیاز دارد.دمای در حدود 23 تا 27.5 درجه ی سانتی گراد، پی هاش اسیدی ملایم (7.2-5.6) و فیلتراسیون قوی از جمله نیازهای آکواریوم این ماهی است.گورامی صداساز ماهی ای صلح جو و نجیب است.اما بهتر است که در آکواریومی با گونه های مختلف ماهی نگهداری نشود.زیرا در این شرایط از انجام جفتگیری خودداری می نماید.

تخم ریزی این ماهی در گودال هایی که خود ماهی آن را در کف آکواریوم ایجاد می کند انجام می شود.ماهی نر با تعقیب ماهی ماده و راندن آن به سمت گودال، جفتگیری را انجام می دهد.نوزادان پس از 72 ساعت در دمای 25 درجه از تخم خارج می شوند و پس از 6 روز قادر به شنا کردن خواهند بود.رشد نوزادان این ماهی بسیار آهسته است.در زمان رشد باید آن ها را با آنفوزوئر و نوزاد میگوی آب شور تغذیه نمود.سلامت نوزادان بستگی به تمیز بودن آب آکواریوم دارد که باید بسیار تمیز باشد.

گورامی صداساز ماهی ای همه چیز خوار است و می توان آن را با انواع غذاهای خشک و انواع غذاهای پروتئینی تغذیه نمود.

گورامی صداساز با ماهی هایی از جمله گوپی، پلاتی، دانیو، رازبورا، انواع تتراها و انواع لوچ ها سازگاری دارد.

                             



|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نویسندگان
نظر سنجی

کدام ماهی را بیشتر می پسندید؟

خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)


WWW.MAHIMAN.LOXBLOG.COM
align="center">

<-PollName->

<-PollItems->

شروع کد فال حافظ -->

خبرنامه وبلاگ:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید


تبادل لینک هوشمند





آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 311
:: کل نظرات : 28

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 5

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 8
:: باردید دیروز : 18
:: بازدید هفته : 45
:: بازدید ماه : 40
:: بازدید سال : 1344
:: بازدید کلی : 225296