مطلب درباری ماهی گوپی
جمعه 10 آذر 1391 ساعت 10:29 | بازدید : 470 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات 0 )

پرورش و تکثیر ماهی گوپی بسیار آسان است و به افرادی که علاقه به تکثیر ماهیان زینتی دارند توصیه می شود از گوپی شروع کنند. پرورش گوپی به صورت نگهداری جدا و همچنین به صورت پرورش در آکواریوم های پرجمعیت و شلوغ امکان پذیر است.

ماهی گوپی از دسته ماهیان زنده زا است و دارای لقاح داخلی می باشد. ماهی ماده پس از هر مرتبه بارور شدن توسط ماهی نر می تواند تا ۵ مرتبه زایمان نماید. ماهی ماده قبل از زایمان دارای شکمی متورم است و معمولا" در مقابل شیشه ی آکواریوم شنای عمودی می کند.

در صورت مشاهده ی به موقع ماهی ماده ی باردار می توان آن را به زایشگاه منتقل نمود تا زایمان نماید. در این صورت نوزادان از حمله ی سایر ماهی ها در امان خواهند ماند. زایمان ماهی گوپی در آکواریوم های شلوغ و گیاهی نیز موفقیت آمیز است. در چنین آکواریوم هایی نوزادان در لا به لای گیاهان پنهان می شوند و از حمله ی سایر ماهی ها در امان می مانند.

در هر بار زایمان حداکثر ۴۰ تا ۵۰ نوزاد متولد می شوند. نوزادان گوپی جثه ی نسبتا" بزرگی دارند و همچنین از مقاومت خوبی برخوردارند. نوزادان پس از یک ماه بالغ می شوند و نر ها از ماده ها متمایز می گردند. نر ها دارای عضو جفتگیری در زیر شکم خود هستند که ماده ها فاقد این عضو هستند.

پس از ۳ ماه دم ماهی های نر به زیبایی یک ماهی مسن می شود. گوپی ها عمر زیادی ندارند و تنها ۲ سال عمر می کنند.

پرورش گوپی تنها می تواند جنبه ی تفریحی داشته باشد و از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نیست.

نوزادان گوپی نوزاد تازه متولد شده ی گوپی

مطالب مرتبط: ماهی گوپی ، عکس از ماهی گوپی ، ماهی مولی

وشته شده در  پنجشنبه بیست و دوم تیر 1391ساعت 0:2  توسط سعید |  آرشیو نظرات
 
 

ماهی گوپی دارای اشکال مختلفی است. یکی از روش های تقسیم بندی این ماهی از روی شکل دم ماهی است. تصویر زیر تقسیم بندی ماهی گوپی را به این روش نشان می دهد.

Guppy Varieties

مطالب مرتبط: ماهی گوپی ، عکس ماهی گوپی

وشته شده در  جمعه نوزدهم خرداد 1391ساعت 0:2  توسط سعید |  آرشیو نظرات
 
 

مطالب مرتبط: ماهی گوپی


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  یکشنبه پانزدهم آبان 1390ساعت 20:45  توسط سعید |  آرشیو نظرات
 
 

یکی از معروفترین ماهی های زنده زا ماهی گوپی می باشد.این ماهی بسیار مقاوم است و تکثیر آن به آسانی انجام می شود.این ماهی ها هیچ گونه مزاحمتی برای سایر ماهی های آکواریوم ایجاد نمی کنند و بسیار صلح جویند.

اندازه اين ماهي كه بومي ونزويلا،ترينيداد،شمال برزيل و گينه است در ماده ها به 6 و در نرها به 3سانتي متر ميرسد.ماهي هاي نر داراي رنگ هاي متنوع و زيبا بوده و باله هاي پشتي و مخرجي آن ها داراي اشكال گوناگون ميباشد.از اين ماهي براي كنترل تخم و نوزاد حشرات استفاده ميشود.در آكواريوم ها بسيار مقاوم بوده و تغذيه و تكثير آن ها نسبتا آسان است.اين ماهي ها هيچ گونه مزاحمتي براي ساير ماهي هاي آكواريوم ايجاد نميكنند.نرها همواره مواظب ماده ها بوده و در هر فرصت ممكن است اسپرم خود را به آن ها منتقل نمايند.اسپرم حاصله از يك بار انتقال ميتواند تا 6 بار تخم ها را بارور نمايد.

ماهي باردار داراي منطقه ي تيره رنگي زير باله ي مخرجي بوده و شكم آن به طور چشم گيري متورم است.دوره رشد و نمو جنين معمولا يك ماه به طول مي انجامد.ولي طبيعتا در آب هاي سرد طولاني تر است.براي حفاظت از نوزادان تازه متولد شده بايد آكواريوم داراي پوشش گياهي زياد به خصوص در كف آن باشد.زيرا اين نوزادها به سرعت توسط والدين و يا ساير ماهي ها خورده ميشوند.بهترين راه براي حفظ نوزادان اين ماهي استفاده از زايشگاه ميباشد.

 

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


رامیزی
پنج شنبه 9 آذر 1391 ساعت 10:53 | بازدید : 493 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات 0 )

رامیزی بولیویایی از جمله ماهیان رودخانه های آمریکای جنوبی است. این ماهی بسیار صلح جو است. رامیزی بولیویایی به با وفایی نسبت به جفت خود مشهور است. این ماهی دارای رنگ قهوه ای- طلائی همراه با نقاط مایل به قرمز بر روی بدن است. یک نقطه ی سیاه در قسمت مرکزی بدن ماهی و یک خط سیاه در زیر چشم ماهی وجود دارد.

رامیزی بولیویایی به آکواریومی با حداقل حجم 115 لیتر همراه با پوشش گیاهی متراکم نیاز دارد. همچنین وجود فضای کافی برای شنا و تحرک ماهی، لازم و ضروری است. وجود فضاهای غار مانند برای پنهان شدن ماهی و تخته سنگ هایی برای تخمریزی ماهی در آکواریوم، فضایی مانند محیط طبیعی زندگی این ماهی را به وجود می آورد. رامیزی بولیویایی انتخابی عالی برای آکواریوم های اجتماعی به حساب می آید. دمای 22 تا 26 درجه ی سانتی گراد و پی هاش 7 برای این ماهی مناسب است.

رامیزی بولیویایی ماهی ای تخمگذار است و در آبی نسبتا" قلیایی با جریان ملایم به خوبی تولید مثل می کند. در زمان جفتگیری لازم است که دمای آب آکواریوم در حدود 3 تا 5 درجه افزایش پیدا کند. همچنین در این زمان باید زغال اکتیو به فیلتر آکواریوم اضافه شود تا میزان اسیدی بودن آب کاهش یابد. ماهی ماده در حدود 200 عدد تخم می ریزد. این کار بر روی یک سنگ مسطح انجام می شود. ماهی نر و ماهی ماده هر دو با هم کار مراقبت از تخم ها و پس از آن مراقبت از لارو ها را به عهده می گیرند.

در رژیم غذایی رامیزی بولیویایی می توان غذاهای بسیاری را قرار داد. چرا که این ماهی موجودی تقریبا" همه چیزخوار است. غذاهایی همچون کرم خونی منجمد یا خشک، غذاهای بسته بندی، آرتیمیای زنده یا منجمد و کرم، غذاهای خوبی برای این ماهی به حساب می آیند.

رامیزی بولیویایی با ماهی هایی همچون آنجل، بارب، دانیو، دیسکس، گورامی، انواع لوچ ها و سیچلایدهای آمریکای جنوبی سازگاری دارد.

                 رامیزی بولیویایی

مطالب مرتبط: رامیزی ، سیچلایدهای آمریکایی ، معرفی انواع سیچلاید

وشته شده در  پنجشنبه بیست و پنجم اسفند 1390ساعت 0:5  توسط سعید |  آرشیو نظرات
 
 

رامیزی یکی از زیباترین و در عین حال آرامترین سیچلایدهای در اندازه کوچک میباشد.دارای نام علمی Microgeophagus ramirezi است و در ایران به نام های رامیزی-رامیزیا و در دیگر نقاط به همین نام رامیزی -بولو-گلد-جرمن رم و همچنین سیکلید پروانه ای شهره است.این ماهی میتواند به 7.5 سانتیمتر برسد.بومی آمریکای جنوبی و ریو اوریوناکو و قسمتهای از کلمبیاست.یک جفت از آن حداقل به 50-60 لیتر آب احتیاج دارند.نرها معمولا کمی درشتر و خوشرنگتر و همچنین در باله پشتی در شعاع 1-2 (اوایل باله پشتی)دارای باله بلندتر و گسترده تری نسبت به ماده ها میباشند وماده ها  معمولا نسبت به نرها کمی کوچکترند. در هنگام زاد و ولد در قسمت زیرین آنها میتوان نقاط مایل به صورتی را مشاهده کرد.دارای رژیم غذایی گوشتخوار میباشند و به غذا های زنده ریز از جمله آرتمیا لارو پشه ها و... علاقه فراوانی نشان میدهند.برای تخم گذاری آنها باید یک سطح صاف مانند سنگ صاف یا چوب آماده و آنها را خوب تغذیه کنید. ماهی نر نسبت به هر جسم متحرکی اطراف محل تخمگذاری بشدت واکنشی تا سر حد مرگ نشان میدهد.با رامیزی میتوانید گیاه طبیعی رو بخوبی نگه دارید.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


گلد فیش
پنج شنبه 9 آذر 1391 ساعت 10:47 | بازدید : 4440 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات 0 )

               گلدفیش شابونکن                                                گلدفیش رایکین

 گلدفیش شابونکن  گلدفیش رایکین

 

                            گلدفیش پاندا                                                گلدفیش ساراسا

 گلدفیش پاندا  گلدفیش ساراسا

 

                     گلدفیش تلسکوپی                                                گلدفیش اوراندا

 گلدفیش تلسکوپی  گلدفیش اوراندا

 

                        گلدفیش بلک مور                                              گلدفیش کله شیری 

گلدفیش بلک مور  گلدفیش کله شیری

 

                        گلدفیش پرلسکال

 گلدفیش پرلسکال

مطالب مرتبط: معرفی تصویری ماهیان آکواریومی

شته شده در  پنجشنبه پانزدهم تیر 1391ساعت 0:2  توسط سعید |  آرشیو نظرات
 
 

گلدفیش شابونکن یا کالیکو از دسته ی گلدفیش های تک دم به حساب می آید. زیستگاه اصلی این ماهی کشور چین است. اما در طی سال های اخیر و با توجه به تکثیر گسترده، در سراسر جهان یافت می شود. تفاوت گلدفیش کالیکو با کپور ماهیان فقدان سبیلک در جلوی دهان این ماهی است. این ماهی دارای بدنی سفید- نارنجی- سیاه به همراه نقاط فراوان بر روی آن است.

آکواریومی با حداقل حجم 180 گالن به همراه کف شنی و گیاهان مقاوم برای این ماهی مناسب است. رشد گلدفیش شابونکن متناسب با محیط زندگی آن است. گلدفیش کالیکو علاقه ی زیادی به خوردن ریشه ی گیاهان از خود نشان می دهد. لذا برای جلوگیری از تخریب گیاهان لازم است که اطراف ریشه های آن ها را با اشیای سنگین مانند سنگ پوشاند. کالیکو ماهی مقاومی است. اما فیلتراسیون مناسب در رشد و سلامت ماهی تاثیر فراوانی دارد. دمای 2 تا 30 درجه ی سانتی گراد و پی هاش 6.8 تا 7.2 برای این ماهی مناسب است.

ماهی نر توسط لوله ی مقعر خود و همچنین نقطه های بر روی سر از ماهی ماده قابل تشخیص است. در هر بار تخمریزی تا 1000 عدد تخم تولید می شود که نوزادان پس از حدود 6 روز از تخم خارج می شوند. در صورتی که نوزادان با غذای خوب تغذیه شوند پس از 8 ماه رنگ پیدا می کنند.

غذاهای خشک با پروتیئن کمتر از 30درصد برای شابونکن مناسب است. گلدفیش کالیکو با ماهیان کوی و سایر گلدفیش ها سازگاری دارد.

                   گلدفیش شابونکن یا کالیکو

مطالب مرتبط: معرفی انواع ماهی گلدفیش

ه شده در  پنجشنبه بیست و هشتم اردیبهشت 1391ساعت 0:2  توسط سعید |  آرشیو نظرات
 
 

گلدفیش رایکین دارای انحنایی در پشت، شکمی بزرگ و باله های بلند پر مانند است. دهان کوچک و بدن سه گوش از مشخصه های دیگر این ماهی است. گلدفیش رایکین دارای رنگ های متفاوتی از جمله قرمز- سفید، قرمز- سیاه و قرمز است.

آکواریومی با حداقل حجم 30 گالن همراه با گیاهان مقاوم سردسیری برای این ماهی مناسب است. ماهی گلدفیش به سادگی سنگ های کف آکواریوم را جابجا می کند و در صورتی که گیاهان آکواریوم به اندازه ی کافی مقاوم نباشند، ماهی به ریشه های آن ها صدمه وارد می نماید. دمای 18 تا 23.5 درجه ی سانتی گراد و پی هاش 6.5 تا 7.5 برای این ماهی مناسب است.

گلدفیش رایکین در زمان تولید مثل حرکات منحصر به فردی از خود نشان می دهد. این ماهی در هر مرتبه تخمریزی در حدود 1000 عدد تخم تولید می کند. لاروها پس از 5 تا 6 روز از تخم خارج می شوند. پس از جذب زرده ی زیر شکم لاروها لازم است که آن ها را با تکه های کوچک غذا تغذیه نمود.

لازم است که گلدفیش رایکین را با غذاهای زنده و غذاهای خشک تغذیه نمود. در حدود 30 درصد از رژیم غذایی این ماهی را باید غذاهای زنده تشکیل دهند.

گلدفیش رایکین با سایر گونه های گلدفیش و برخی از لجن خوارها سازگاری دارد.

           گلدفیش رایکین

مطالب مرتبط: انواع مختلف ماهی گلدفیش ، گلدفیش پاندا ، گلدفیش شابونکن

  شده در  پنجشنبه چهاردهم اردیبهشت 1391ساعت 0:5  توسط سعید |  آرشیو نظرات
 
 

گلدفیش پاندا زیرمجموعه ی گلدفیش تلسکوپی است و تنها نفاوتش با این ماهی در این است که گلدفیش پاندا دارای رنگ سیاه و سفید است که او را به رنگ پاندا در آورده است. گلدفیش پاندا دارای چشمان بزرگ و از حدقه بیرون زده و باله های پرمانند است.

چشم این ماهی از ابتدای تولد دارای برجستگی نیست. بلکه پس از 1 تا 3 ماه این برجستگی به وجود می آید. هر چه چشم های این ماهی بیرون زده تر و متقارن تر باشد ارزش ماهی بیشتر خواهد شد.

آکواریومی با حداقل حجم 30 گالن همراه با گیاهان مقاوم سردسیری برای این ماهی مناسب است. ماهی گلدفیش به سادگی سنگ های کف آکواریوم را جابجا می کند و در صورتی که گیاهان آکواریوم به اندازه ی کافی مقاوم نباشند، ماهی به ریشه های آن ها صدمه وارد می نماید. دمای 18 تا 23.5 درجه ی سانتی گراد و پی هاش 6.5 تا 7.5 برای این ماهی مناسب است.

گلدفیش پاندا در زمان تولید مثل حرکات منحصر به فردی از خود نشان می دهد. این ماهی در هر مرتبه تخمریزی در حدود 1000 عدد تخم تولید می کند. لاروها پس از 5 تا 6 روز از تخم خارج می شوند. پس از جذب زرده ی زیر شکم لاروها لازم است که آن ها را با تکه های کوچک غذا تغذیه نمود.

لازم است که گلدفیش پاندا را با غذاهای زنده و غذاهای خشک تغذیه نمود. در حدود 30 درصد از رژیم غذایی این ماهی را باید غذاهای زنده تشکیل دهند.

گلدفیش پاندا با سایر گونه های گلدفیش سازگاری دارد.

گلدفیش پاندا

مطالب مرتبط:ماهی گلدفیش

وشته شده در  شنبه نهم اردیبهشت 1391ساعت 0:30  توسط سعید |  آرشیو نظرات
 
 

گلدفیش ساراسا از دسته ی گلدفیش های تک دم است. ساراسا بومی کشور چین است. اما به علت تکثیر گسترده، اکنون در تمام کشور های جهان یافت می شود. گلدفیش ساراسا ماهی سخت جانی است. این ماهی دارای رنگ قرمز براق با تکه های سفید است.

آکواریوم مناسب برای گلدفیش ساراسا آکواریومی با حداقل حجم 180 لیتر دارای کف شنی و تزئینات با تخته سنگ و گیاهان مقاوم است. این ماهی متناسب با حجم آکواریوم رشد می کند و در صورتی که حجم آکواریوم به اندازه ی کافی نباشد به رشد ماهی صدمه وارد خواهد شد. این ماهی علاقه ی زیادی به خوردن ریشه ی گیاهان نشان می دهد. لذا توصیه می شود که اطراف ریشه ی گیاهان با تکه های سنگ پوشانده شود. ساراسا قدرت سازگاری با دماهای متفاوت را دارد. این ماهی می توان در دمای 2 تا 30 درجه ی سانتی گراد زندگی کند. پی هاش 6.8 تا 7.2 برای این ماهی مناسب است.

ماهی نر با توجه به لوله ی مقعر خود قابل شناسایی از ماهی ماده است. در هر بار تخمریزی حدود 1000 عدد تخم تولید می شود که لارو ها پس از 6 روز از تخم خارج می شوند. لازم است که لارو ها با غذاهای زنده ی کوچک تغذیه شوند. رنگ بچه ماهی ها تقریبا" پس از 8 ماه ظاهر می شود.

گلدفیش ساراسا را می توان با غذاهای خشک بسته بندی شده که پروتئین آن ها بیش از 30 درصد نباشد تغذیه نمود.

گلدفیش ساراسا با ماهی کوی و سایر گلدفیش های هم اندازه ی خود سازگاری دارد.

           گلدفیش ساراسا

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


پلی پتروس
پنج شنبه 9 آذر 1391 ساعت 10:45 | بازدید : 489 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات 0 )

پلی پتروس یا آذرخش یک ماهی ایده آل برای کسانیست که علاقه به نگهداری از ماهی های عجیب و غریب و با ظاهری ترسناک دارند. شکل ظاهری این ماهی شباهت زیادی به مار دارد. در واقع جزو مارهای اولیه به حساب می آید که هنوز در محیط آب باقی مانده است. این ماهی بازمانده ی نسل دایناسورها است که توانسته به خاطر تنفس از شش و آب شش , نسل خودش را حفظ کند. زادگاه این ماهی برکه ها و رودخانه های کم عمق آفریقا است. این ماهی در زمان خشکسالی حتی مهاجرت هم میکند و از برکه ای به برکه ی دیگر میرود و میتواند بیشتر از 8 ساعت در خارج از آب زنده بماند. در آب کثیف و با اکسیژن کم هم قادر به حیات است که این به دلیل تنفس ریوی است. حالت شیمیایی اب نقشی در زندگی این ماهی ندارد ولی بهتر است آب کمی اسیدی باشد با پی هاش 5 تا 6. این ماهی گوشتخوار است و از غذاهای پروتئینی و ماهی های ریز تغذیه میکند. دو باله ی بزرگ اصلی در دو طرف سر دارد که هم حکم باله شنا را دارند و هم پاهای حیوان به حساب می آیند. دندانهای ریز و تیغ مانندی دارد و نحوه ی غذا خوردنش دقیقا" مثل غذا خوردن سوسماری ها است و با بلعیدن غذا را میخورد. شکل بدن بسیار جالب است. سر شبیه مارمولک و مار می ماند و بدن از فلس پوشیده شده و روی بینی هم دو زائده ی کوچک دیده میشود. بینایی ماهی کم است و از طریق بویایی مکان غذا را تشخیص می دهد. در ایران به این ماهی " پولی " گفته می شود و دو نوع ان به فروش می رسد : یک نوع ساده که زمینه بدن طوسی با نقاط خاکستری ریز است و ارزانتر است و یک نوع ان که پلنگی است و گرانتر است و بین 10 تا 12 هزار تومان قیمت دارد. این ماهی نیاز به آکواریوم بزرگ و ساده دارد و باید با ماهی های گوشتخوار نگهداری شود. چون تجاوز کار و درنده است. بهترین انتخاب برای این ماهی، ماهی نایف و یا ماهی های درشت تر از خودش هستند که با هم همزیستی خوبی دارند. بهتر است آکواریوم با گیاهان طبیعی تزئین شده باشد و چند قطعه تزئینی کنده درخت در ان قرار بگیرد. بستری از شن نرم و ریز , کمی درشتر از ماسه های کنار دریا , برای این ماهی مناسب است. چون لقمه های غذا را میبلعد و احتمال دارد که سنگ ریزه ها را هم ببلعد و از طرفی چون روی ماسه ها میخزد و اغلب روی ماسه می شیند، ریگ نرم را میپسندد. دمای آب 27 درجه سانتی گراد برای این ماهی مناسب است. اما در آب زیر صفر درجه هم به خوبی میتواند زنده بماند و متابولیسم بدنش را متوقف میکند. به این صورت که تنفس را به طور کامل قطع میکند و روی آب به صورت واژگون قرار میگیرد. اما به محض این که در آب گرم انداخته می شود شروع به شنا کردن می کند. نکته بسیار جالب در این ماهی قابلیت انطباق پذیری بسیار بالای ان با هر شرایط محیطی است. از گرم و سردی بیش از حد آب تا کمی هوا و نوع غذا و حتی بی آبی. این ماهی از غذاهای خشک هم به خوبی تغذیه می کند.
ماهی چندان فعالی نیست و اغلب دوست دارد در گوشه ای دراز بکشد. شب ها موقع خواب بدن را به حالت مارپیچ در می اورد. درست مثل حالت چمبره زدن مار. حرکت بدن هم دقیقا" مثل مار و بصورت زیگزاگ است. انعطاف بدنی بالایی دارد و خیلی زیبا حرکت می کند و بسیار با وقار است. این ماهی به سرعت رشد می کند و تا 30 سانتی متر رشد می کند و نیاز به آکواریوم بزرگ دارد. تولید مثل این ماهی  خیلی آسان است و در آکواریوم خودش تخم گذاری می نماید. بهتر است درپوش آکواریوم را ببندید. چون این ماهی می تواند به بیرون بپرد. هر چند نمیمیرد چون از هوا تنفس می کند اما ممکن است دچار آلودگی پوستی بشود و یا ضربه به بدنش وارد شود. خلاصه از هر جهت این ماهی بسیار ایده آل برای افرادی است که تمایل به نگهداری ماهی های عجیب و غریب گوشتخوار دارند.

آذرخش - پلی پتروس

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


راز بورای
پنج شنبه 9 آذر 1391 ساعت 10:44 | بازدید : 433 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات 0 )

                    رازبورای درخشان                                                  رازبورای دلقک

 رازبورای درخشان  رازبورای دلقک

 

                                                      رازبورای آتشین

                                رازبورای آتشین

 

                                                وبلاگ ماهی و آکواریوم

شته شده در  دوشنبه بیست و هشتم فروردین 1391ساعت 0:2  توسط سعید |  آرشیو نظرات
 
 

رازبورای  درخشان ماهی ای صلح جو، پر جنب و جوش و اجتماعی است.این ماهی رنگ بسیار درخشانی دارد.به خصوص این ویژگی در ماهی نر برجسته تر است.

رازبورای درخشان به آکواریومی همراه با گیاه  و فضای فراوان برای شنا نیاز دارد.بهتر است که این ماهی در کنار سایر ماهی های صلح جوی کوچک نگهداری شود.دمای 22 تا 26 درجه ی سانتی گراد و پی هاش 6 تا 5/7 برای این ماهی مناسب است.

متاسفانه اطلاعاتی در مورد تکثیر و جفتگیری این ماهی در دست نیست.

رازبورای درخشان را می توان با انواع غذاهای خشک و کرم خونی خشک یا منجمد تغذیه نمود.

این ماهی با ماهی هایی همچون دیسکس، آنجل، گوپی، پلاتی، مولی، دم شمشیری، انواع تترا، گورامی، دانیو و انواع لوچ ها سازگاری دارد.

 

مطالب مرتبط: رازبورای آتشین ، رازبورای دلقک

شته شده در  چهارشنبه نهم شهریور 1390ساعت 11:5  توسط سعید |  آرشیو نظرات
 
 

ماهی رازبورای دلقک یکی از پرطرفدارترین ماهیان آکواریوم به حساب می آید.مثلثی سیاه بر روی بدن این ماهی وجود دارد که یک راس آن تا نزدیکی باله ی پشتی کشیده شده است.ماهی ماده از ماهی نر بزرگتر است.

رازبورای دلقک به آکواریومی همراه با گیاه نیاز دارد.بهتر است که این ماهی در گروه های هشت تا ده تایی در کنار سایر ماهی های صلح جوی کوچک دیگر نگهداری شود.دمای 22 تا 25 درجه ی سانتی گراد و پی هاش 6 تا 5/6 برای این ماهی مناسب است.

این ماهی عمدتا" بر روی برگ های پهن تخمگذاری می نماید.بنابراین باید برای تکثیر این ماهی، آکواریومی کم عمق، همراه با آب نسبتا" گرم و اسیدی و دارای گیاهان پهن برگ را در نظر گرفت.برای جفتگیری لازم است که جفتی شامل یک ماده ی جوان (9 تا 12 ماهه) و یک نر 2 ساله را در یک آکواریومی با مشخصات ذکر شده در کنار هم قرار دهید.لازم است که پس از تخمریزی والدین از آکواریوم خارج شوند و آکواریوم تا زمان خروج نوزادان از تخم (24 ساعت) در فضایی تاریک نگه داشته شود.لاروها را می توان با آنفوزوئر تغذیه نمود.

رازبورای دلقک را می توان با انواع غذاهای خشک و کرم خونی خشک یا منجمد تغذیه نمود.

این ماهی با ماهی هایی همچون دیسکس، آنجل، گوپی، پلاتی، مولی، دم شمشیری، انواع تترا، گورامی، دانیو و انواع لوچ ها سازگاری دارد.

مطالب مرتبط: رازبورای آتشین ، رازبورای درخشان

وشته شده در  دوشنبه هفدهم مرداد 1390ساعت 21:27  توسط سعید |  آرشیو نظرات
 
 

رازبورای آتشین با نام های بارب بالدار نارنجی و رازبورای سریلانکایی نیز شناخته می شود.ماهی نر از ماهی ماده کوچک تر بوده و دارای رنگ  تیره تری نسبت به ماهی ماده است.

 رازبورای آتشین به آکواریومی همراه با گیاه نیاز دارد.بهتر است که این ماهی در کنار سایر ماهی های صلح جوی کوچک دیگر نگهداری شود.آکواریوم این ماهی به فیلتراسیون بسیار قوی ای نیاز دارد و باید شرایط آب در آکواریوم این ماهی همواره ثابت نگه داشته شود.دمای 25 تا 27.5 درجه ی سانتی گراد و پی هاش 6 تا 5/6 برای این ماهی مناسب است.لازم به ذکر است که نگهداری این ماهی بسیار دشوار است.

برای تکثیر این ماهی، آکواریومی کم عمق، همراه با آب نسبتا" گرم و اسیدی و دارای گیاهان فراوان و انبوه نیاز است.لازم است که پس از تخمریزی ارتفاع آب تا 15 سانتی متر کاهش یابد.لاروها پس از حدودا" 36 ساعت از تخم خارج می شوند.در این هنگام باید آن ها را با غذاهای ریز زنده مانند نوزاد میگوی آب شور تغذیه نمود.

رازبورای آتشین را می توان با انواع غذاهای خشک و کرم خونی خشک یا منجمد تغذیه نمود.

این ماهی با ماهی هایی همچون دیسکس، آنجل، گوپی، پلاتی، مولی، دم شمشیری، انواع تترا، گورامی، دانیو و انواع لوچ ها سازگاری دارد.

                             

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


تنرا
پنج شنبه 9 آذر 1391 ساعت 10:42 | بازدید : 1544 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات 0 )

          تترای دماغ قرمز                                                  تترای سر و دم روشن

 تترای دماغ قرمز  تترای سر و دم روشن

 

                    تترای نئون طلائی                                            تترای دم قرمز آینه ای

 تترای نئون طلائی  تترای دم قرمز آینه ای

 

                      تترای سلطنتی                                              تترای باله خونی

 تترای سلطنتی  تترای باله خونی

 

                     تترای امپراتور آبی                                                تترای کله جواهر

 تترای امپراتور آبی  تترای کله جواهر

 

                          تترای کنگو                                                      تترای نئون

 تترای کنگو  تترای نئون

 

                         تترای جواهر                                                   تترای کاردینال

 تترای جواهر  تترای کاردینال

 

                     تترای بوینس آیرس                                             تترای قلب خونی

 تترای بوینس آیرس  تترای قلب خونی

 

                                                       تترای فانتوم سیاه

                                 تترای فانتوم سیاه

                                             وبلاگ ماهی و آکواریوم

وشته شده در  چهارشنبه بیست و سوم فروردین 1391ساعت 0:30  توسط سعید |  آرشیو نظرات
 
 

تترای دماغ قرمز از جمله ماهیان صلح جویی است که زیستگاه آن آمریکای جنوبی است.این ماهی دارای پوزه ای قرمز و نقطه های سیاه بر روی دم است.

تترای دماغ قرمز گزینه ای مناسب برای آکواریوم های اجتماعی محسوب می شود.با توجه به این که نگهداری این ماهی دشوار نیست نگهداری آن برای افراد تازه کار توصیه می شود.وجود گیاه و نخته سنگ در آکواریوم علاوه بر ایجاد فضایی مشابه با زیستگاه طبیعی ماهی مکان هایی را نیز برای پنهان شدن ماهی فراهم می کند.دمای 22 تا 25 درجه ی سانتی گراد و پی هاش 6 تا 5/6 برای این ماهی مناسب است.

برای تکثیر دماغ قرمز به آکواریومی مجزا نیاز است.زیرا سایر ماهی ها به لاروها صدمه وارد می کنند.همچنین لازم است که پس از تخمریزی والدین از آکواریوم خارج شوند.

این ماهی را می توان با انواع غذاهای ریز و کوچک از جمله میگوی آب شور، دافنی، کرم خونی منجمد و غذاهای خشک با کیفیت تغذیه نمود.

این ماهی با سایر گونه های تترا، گورامی، دانیو، رازبورا، ماهی رنگین کمانی، دیسکس، آنجل، گوپی، پلاتی، مولی و دم شمشیری سازگاری دارد.

                  

مطالب مرتبط: ماهی تترا

شته شده در  شنبه دوازدهم فروردین 1391ساعت 9:50  توسط سعید |  آرشیو نظرات
 
 

زیستگاه تترای سر ودم روشن انشعاب ها و رودخانه های آمریکای جنوبی است.این ماهی انتخاب خوبی برای آکواریوم های اجتماعی به حساب می آید.تترای سر و دم روشن دارای نقاطی مایل به صورتی بر روی دم و در کنار چشم است.

تترای سر و دم روشن به آکواریومی دارای ماهی های صلح جو و هم اندازه ی خود نیاز دارد.تترای سر و دم روشن ماهی ای اجتماعی است و بهتر است که آن را در گروه های شش تایی با سایر هم نوعان خود نگهداری نمود.گیاه، تخته سنگ و تکه های چوب فضاهایی را برای پنهان شدن ماهی فراهم می کنند.دمای 5/17 تا 5/27 درجه ی سانتی گراد محدوده ی دمایی بزرگی است که این ماهی می تواند در این محدوده ی دما زندگی کند.پی هاش 8/5 تا 5/8 برای این ماهی مناسب است.

برای تکثیر این ماهی به آکواریومی مخصوص تخمریزی نیاز است.ماهی ماده در زمان جفتگیری دارای قسمتی متورم و تیره تر از سایر نقاط بدن بر روی شکم است.این ویژگی قدرت تشخیص ماهی نر از ماهی ماده را به بیننده می دهد.بهتر است که پی هاش آب در زمان جفتگیری نیمه اسیدی باشد.لارو ها پس از 12 تا 15 ساعت از تخم خارج می شوند.در این زمان باید والدین را از آکواریوم خارج نمود.چرا که امکان دارد تعدادی از نوزادان را بخورند.

تترای سر و دم روشن را می توان با انواع غذاهای ریز و کوچک از جمله میگوی آب شور، دافنی، کرم خونی منجمد و غذاهای خشک با کیفیت تغذیه نمود.

این ماهی با سایر گونه های تترا، گورامی، دانیو، رازبورا، ماهی رنگین کمانی، دیسکس، آنجل، گوپی، پلاتی، مولی و دم شمشیری سازگاری دارد.

مطالب مرتبط: ماهی تترا

ته شده در  سه شنبه بیست و سوم اسفند 1390ساعت 15:42  توسط سعید |  آرشیو نظرات
 
 

تترای نئون طلایی یکی از ماهیان محبوب آکواریومی به شمار می رود که زیستگاه این ماهی آب های کم عمق آمریکای جنوبی است.این ماهی شباهت فراوانی به ماهی نئون دارد.تفاوت میان این ماهی و ماهی نئون، بدن طلائی این ماهی است.همچنین قسمت های براق آبی و قرمز بر روی بدن این ماهی نسبت به ماهی نئون کم رنگ تر است.

تترای نئون طلایی گزینه ی خوبی برای آکواریوم های گیاهی است.گیاهان علاوه بر تامین فضاهایی برای پنهان شدن ماهی، فضایی همانند زیستگاه طبیعی این ماهی نیز به وجود می آورند.این ماهی در آب نسبتا" اسیدی (پی هاش 5/5 تا 7) رشد بهتری خواهد داشت.دمای 22 تا 25 درجه ی سانتی گراد دمایی مناسب برای این ماهی است.

برای تکثیر این ماهی باید جفت ماهی را به آکواریوم تخمریزی منتقل نمود.در ابتدا نباید هیچ نوری در آکواریوم وجود داشته باشد.برای این منظور می توان شیشه های آکواریوم را با پارچه ی سیاه پوشاند.به تدریج باید نور را زیاد نمود تا زمانی که تخمریزی انجام شود.در زمان جفتگیری باید پی هاش آب تا 4 کاهش یابد.لازم است که والدین پس از تخمریزی از آکواریوم خارج شوند.در غیر این صورت تخم ها را می خورند.لارو ها پس از 30 ساعت از تخم خارج می شوند.

این ماهی را می توان با انواع غذاهای ریز و کوچک از جمله میگوی آب شور، دافنی، کرم خونی منجمد و غذاهای خشک با کیفیت تغذیه نمود.

این ماهی با سایر گونه های تترا، گورامی، دانیو، رازبورا ، دیسکس، آنجل، گوپی، پلاتی، مولی و دم شمشیری سازگاری دارد.

                    

مطالب مرتبط: انواع ماهی تترا

نوشته شده در  یکشنبه هفتم اسفند 1390ساعت 13:40  توسط سعید |  آرشیو نظرات
 
 

علت نامگداری این ماهی به نام تترای دم قرمز آینه ای، رنگ قرمز درخشان بر روی دم ماهی است.همچنین بدن ماهی به گونه ای است که نور را منعکس می کند.تترای دم قرمز آینه ای انتخاب خوبی برای آکواریوم های اجتماعی و گزینه ی خوبی برای افراد تازه کار به حساب می آید.

آکواریومی گیاهی همراه با گیاه و تخته سنگ فضاهایی را برای پنهان شدن ماهی فراهم می کند.این امر به کاهش استرس در ماهی کمک بسیاری می کند.آب اسیدی ملایم همراه با فیلتراسیون قوی برای آکواریوم این ماهی لازم است.دمای 22 تا 25 درجه ی سانتی گراد برای این ماهی مناسب است.

برای تکثیر تترای دم قرمز آینه ای به آکواریومی مجزا نیاز است.زیرا سایر ماهی ها به لاروها صدمه وارد می کنند.همچنین لازم است که پس از تخمریزی والدین از آکواریوم خارج شوند.

این ماهی را می توان با انواع غذاهای ریز و کوچک از جمله میگوی آب شور، دافنی، کرم خونی منجمد و غذاهای خشک با کیفیت تغذیه.

این ماهی با سایر گونه های تترا، گورامی، دانیو، رازبورا، ماهی رنگین کمانی، دیسکس، آنجل، گوپی، پلاتی، مولی و دم شمشیری سازگاری دارد.

              

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


ماهی کوی
پنج شنبه 9 آذر 1391 ساعت 10:40 | بازدید : 581 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات 0 )

زیستگاه طبیعی ماهی کوی ژاپن است.(نیشیکیگوی) نامی است که مردم ژاپن برای این ماهی انتخاب نموده اند که معنی این اسم ماهی رنگارنگ ابریشمی می باشد.تحقیقات نشان داده است که زیستگاه اولیه ی این ماهی آسیای مرکزی بوده است.صد ها سال پیش این ماهی با نام ماهی ماگوی در کشور ایران وجود داشته است و به عنوان کالای صادراتی خوراکی به کشورهای ژاپن، چین و اروپای غربی صادر می شده است.

اقدام به تکثیر این ماهی برای اولین با در کشور ژاپن صورت پذیرفت.تا زمانی که این ماهی به عنوان منبع خوراکی تکثیر می شد، تنها رنگ قهوه ای آن تولید می شد و به ندرت کوی آبی یا قرمز در میان این ماهی ها دیده می شد.زمانی که تکثیر این ماهی به عنوان ماهی زینتی آغاز شد، تکثیر کوی قرمز و سفید مورد توجه بسیار قرار گرفت.

بیش از صد نوع از این ماهی امروزه در جهان تکثیر می شوند که تنوع آن ها در رنگبندی بدن آن ها است.همچنین گونه های غیر معمول این ماهی نیز امروزه در کشور آلمان تکثیر می شود.

آکواریوم ایده آل برای ماهی کوی آکواریومی است با حداقل حجم 3785 لیتر، همراه با کف شنی  و حاوی گیاه.ماهی کوی به ریشه ی گیاهان صدمه وارد می کند.مشاهده شده است که این ماهی در اطراف ریشه ی گیاهان حفره هایی را ایجاد می کند تا خود را به ریشه ی گیاه برساند.لذا لازم است که اطراف ریشه ی گیاهان را با تخته سنگ پوشاند تا از ریشه ها محافظت شود.نکته ی جالب در مورد خصوصیات این ماهی این است که این ماهی می تواند در دمای 1درجه تا 30 درجه ی سانتی گراد به راحتی زندگی کند.این ماهی تا 90 سانتی متر رشد می کند.ماهی کوی در شرایط طبیعی تا 200 سال عمر می کند.اما در آکواریوم تنها  25 تا 35 سال عمر می کند.

ماهی نر را با توجه به قسمت گود در میان باله ی مخرجی می توان از ماهی ماده تشخیص داد.ماهی کوی در هر بار تخمریزی در حدود 1000 عدد تخم تولید می نماید.لاروها پس از 6 روز از تخم خارج می شوند.لازم است که لاروها با غذاهای زنده تغذیه شوند.حدودا" پس از 8 ماه سطح بدن ماهی ها رنگ پیدا می کند.

ماهی کوی را می توان با انواع غذاهای خشک تغذیه نمود.بهتر است که این ماهی با سایر هم نوعان خود در یک تانک نگهداری شود.

                    

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


گورامی
پنج شنبه 9 آذر 1391 ساعت 10:16 | بازدید : 543 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات 0 )

       گورامی مرواریدی                                                    گورامی دارف عسلی                   

  گورامی مرواریدی                    گورامی دارف عسلی

 

               گورامی مرمری                                                          گورامی صداساز

  گورامی مرمری                      گورامی صداساز

 

                 گورامی طلائی                                                         گورامی بوسنده

 گورامی طلائی             گورامی بوسنده

 

                 گورامی دارف                                                      گورامی دم شانه ای 

 گورامی دارف                  گورامی دم شانه ای

 

                  گورامی شکلاتی                                                   گورامی نواری

 گورامی شکلاتی                گورامی نواری

 

                                                                         گورامی بهشتی

        گورامی بهشتی

 

                                             

شته شده در  جمعه دوازدهم اسفند 1390ساعت 10:25  توسط سعید |  آرشیو نظرات
 
 

گورامی مرواریدی ماهی صلح جویی است.این ماهی یکی از جذاب ترین و مقاوم ترین نوع از دسته ی ماهیان گورامی است که نگهداری آن در آکواریوم آسان است. این ماهی جزء دسته ماهی های لابیرنت نیز می باشد.این بدین معنا است که این ماهی دارای دستگاه تنفس خاص و متفاوتی با سایر ماهی ها است.این ماهی ها دارای عضوی می باشند که به آن ها این امکان را می دهد تا مستقیما" از هوا تنفس کنند.این ویزگی به آن ها این اجازه را می دهد که در سطح آب شنا کنند.

آکواریومی با حداقل حجم 114 لیتر و ارتفاع آب حدود 30 سانتی متر برای این ماهی مناسب است.قرار دادن گیاهان شناور بر روی آب و فراهم کردن مکان هایی برای پنهان شدن ماهی امری موثر در سلامت این ماهی است.سنگ های کف آکواریوم باید تیره باشند و باید نور به طور ملایم به آکواریوم بتابد.گورامی مرواریدی باید با ماهیان صلح جو و هم اندازه ی خود نگهداری شود.در غیر این صورت ماهی گوشه گیر شده، زیبایی خود را از دست می دهد و از غذا خوردن امتناع می کند.دمای 23.5 تا 30درجه ی سانتی گراد و پی هاش 6.5 تا 8.5 برای این ماهی مناسب است.

تشخیص دادن جنس نر و ماده در این ماهی آسان است.چرا که این ماهی دارای عضو جفتگیری است.این عضو در ماهی نر نوک تیز تر و قرمزتر از ماهی ماده است.همچنین باله ی پشتی در ماهی نر نوک تیز تر از این باله در ماهی ماده است.قبل از جفتگیری باید جفت ماهی را با میگو و کرم زنده یا منجمد تغذیه نمود تا برای جفتگیری آماده شوند.دمای آب باید بر روی 26.5 درجه تنظیم شود و ارتفاع آب نیز باید در حدود 10 تا 15 سانتی متر باشد.ماهی نر برای هر تخم یک لانه ی حبابی ایجاد می کند.پس از تخمریزی لازم است که ماهی ماده از آکواریوم خارج شود.پس از خروج اولین نوزاد از تخم ماهی نر نیز باید از آکواریوم خارج شود.نوزادان باید با غذاهای مایع یا آنفوزوئر تغذیه شوند.هنگامی دو هفته از تولد نوزادان گذشت می توان نوزاد میگوی آب شور را به رژیم غذایی نوزادان اضافه کرد.زمانی که نوزادان به سن یک ماهگی رسیدند به راحتی می توانند غذای خشک را دریافت و تغذیه نمایند.آب آکواریوم نوزادان باید هر دو یا سه روز سیفون شود و زمانی که نوزادان بزرگتر می شوند باید آن ها را بین چند آکواریوم تقسیم کرد تا از مرگ آن ها جلوگیری شود.

گورامی مرواریدی جانوری همه چیزخوار است و بهتر است که در رژیم غذایی آن انواع غذاها از جمله جلبک دریایی، غذاهای منجمد، کرم خونی و میگوی آب شور قرار گیرد.

این ماهی با ماهی هایی همچون گوپی، مولی، پلاتی، دم شمشیری، رازبورا، دانیو و انواع تترا ها سازگاری دارد.

 

ه شده در  جمعه سی و یکم تیر 1390ساعت 11:50  توسط سعید |  آرشیو نظرات
 
 

گورامی دارف عسلی با نام های گورامی دارف یا گوارمی عسلی نیز شناخته می شود و مشابهت های بسیاری با گورامی دارف دارد.این ماهی دارای رنگ زرد و قهوه ای است که این رنگ در زمان جفتگیری بیشتر خودنمایی می کند. این ماهی جزء دسته ماهی های لابیرنت است.این بدین معنا است که این ماهی دارای دستگاه تنفس خاص و متفاوتی با سایر ماهی ها است.این ماهی ها دارای عضوی می باشند که به آن ها این امکان را می دهد تا مستقیما" از هوا تنفس کنند.این ویزگی به آن ها این اجازه را می دهد که در سطح آب شنا کنند.

گورامی دارف عسلی به آکواریومی با حداقل حجم 38 لیتر همراه با پوشش گیاهی انبوه و هوادهی مناسب نیاز دارد.مناسب ترین محیط برای زندگی این ماهی آکوریومی کوچک همراه با ماهیان صلح جو است.لازم به ذکر است که این ماهی در زمان جفتگیری قلمروطلب می شود.

گورامی عسلی در زمان جفتگیری شروع به ساخت لانه های حبابی می کند.البته تخمریزی قبل از ساخت این لانه ها انجام می شود و پس از ساخت لانه، ماهی ماده تخم ها را جابه جا کرده و به لانه انتقال می دهد.پس از انجام این مرحله لازم است که ماهی ماده از آکواریوم خارج شود.نوزادان پس از یک روز از تخم خارج می شوند و قادر به شنا کردن خواهند بود.ماهی نر تا 2 یا 3 روز از نوزادان مراقبت می کند و پس از آن باید ماهی نر را از آکواریوم خارج نمود.نوزادان در اوایل باید با آنفوزوئر و بعد با نوزاد میگوی آب شور تغذیه شوند.

گورامی عسلی جانوری همه چیزخوار است و بهتر است که در رژیم غذایی آن انواع غذاها از جمله جلبک دریایی، غذاهای منجمد، کرم خونی و میگوی آب شور قرار گیرد.

گورامی عسلی با ماهی هایی همچون مولی، دم شمشیری، گوپی، پلاتی، انواع تتراها، دانیو، رازبورا، انواع بارب ها و انواع لوچ ها سازگاری دارد.

                

نوشته شده در  پنجشنبه شانزدهم تیر 1390ساعت 19:0  توسط سعید |  آرشیو نظرات
 
 

گورامی مرمری دارای رنگ نقره ای کمرنگ همراه با آبی بر روی بدن می باشد.این ماهی جزء دسته ماهی های لابیرنت نیز می باشد.این بدین معنا است که این ماهی دارای دستگاه تنفس خاص و متفاوتی با سایر ماهی ها است.این ماهی ها دارای عضوی می باشند که به آن ها این امکان را می دهد تا مستقیما" از هوا تنفس کنند.این ویزگی به آن ها این اجازه را می دهد که در سطح آب شنا کنند.

گورامی مرمری ماهی نسبتا" صلحجویی است.این ویژگی این امکان را ایجاد می کند که این ماهی را در انواع آکواریوم ها با انواع ماهی ها نگهداری نمود.هر چند که در بعضی مواقع ماهی نر برای خود قلمرو ایجاد کرده و سایر ماهی ها را از آن مکان دور می کند. بهترین آکواریوم برای این ماهی، آکواریومی همراه با گیاهان طبیعی و تخته سنگ می باشد تا مکان هایی را برای پنهان شدن ماهی فراهم آورد.دمای 22 تا 27.5 درجه ی سانتی گراد، پی هاش 6 تا 8.8 و حجم 76 لیتر برای این ماهی مناسب است.

بهترین راه برای تشخیص گورامی نر از گورامی ماده توجه به باله ی پشتی ماهی است.در ماهی نر این باله بلند و نوک تیز است، در صورتی که در ماهی ماده کوتاه تر و دارای نوک گرد می باشد.در زمان جفتگیری ماهی نر لانه ای حبابی در زیر برگ ها می سازد و سپس شروع به جلب کردن ماهی ماده می کند.بدین صورت که در پشت آن حرکت می کند و آن را به مسیر تخمریزی هدایت می کند.در این زمان ماهی نر با باز کردن باله ها و تغییر رنگ خودنمایی می کند.هنگامی که این رفتار از ماهی نر مشاهده شد باید ارتفاع آب را کاهش داد و به حداکثر 15 سانتی متر رساند.پس از تخمریزی باید ماهی ماده از آکواریوم خارج شود.زیرا ماهی نر وظیفه ی نگهداری از فرزندان را به عهده دارد و ممکن است که به ماهی ماده آسیب برساند.ماهی نر تا زمان خروج نوزادان از تخم، از آن ها مراقبت می کند.پس از خروج نوزادان از تخم، آب آکواریوم باید مکررا" سیفون شود.به خصوص در هفته ی سوم.نوزادان تازه متولد شده باید با آنفوزوئر تغذیه شوند.

گورامی مرمری جانوری همه چیزخوار است و بهتر است که در رژیم غذایی آن انواع غذاها از جمله جلبک دریایی، غذاهای منجمد، کرم خونی و میگوی آب شور قرار گیرد.

این ماهی با ماهی هایی همچون گوپی، مولی، پلاتی، دم شمشیری، رازبورا، دانیو، انواع بارب ها، انواع لوچ ها و انواع تترا ها سازگاری دارد.

             

وشته شده در  پنجشنبه دوم تیر 1390ساعت 20:16  توسط سعید |  آرشیو نظرات
 
 

گورامی صداساز یکی از کوچکترین و زیباترین ماهیان لابیرنت دار است.ماهی نر دارای رنگ روشن تری نسبت به ماهی ماده است.به خصوص این تفاوت بیشتر در زمان ابراز عشق نمایان می شود.این ماهی برخلاف سایر ماهی های لابیرنت دار، توسط آبشش ها تنفس می کند و به ندرت از سطح آب تنفس می نماید.علت نامگذاری این ماهی به نام صداساز این است که این ماهی صدایی مانند برخورد سنگ به شیشه از خود تولید می کند.

گورامی صداساز به آکواریومی گیاهی با حداقل حجم 76 لیتر نیاز دارد.دمای در حدود 23 تا 27.5 درجه ی سانتی گراد، پی هاش اسیدی ملایم (7.2-5.6) و فیلتراسیون قوی از جمله نیازهای آکواریوم این ماهی است.گورامی صداساز ماهی ای صلح جو و نجیب است.اما بهتر است که در آکواریومی با گونه های مختلف ماهی نگهداری نشود.زیرا در این شرایط از انجام جفتگیری خودداری می نماید.

تخم ریزی این ماهی در گودال هایی که خود ماهی آن را در کف آکواریوم ایجاد می کند انجام می شود.ماهی نر با تعقیب ماهی ماده و راندن آن به سمت گودال، جفتگیری را انجام می دهد.نوزادان پس از 72 ساعت در دمای 25 درجه از تخم خارج می شوند و پس از 6 روز قادر به شنا کردن خواهند بود.رشد نوزادان این ماهی بسیار آهسته است.در زمان رشد باید آن ها را با آنفوزوئر و نوزاد میگوی آب شور تغذیه نمود.سلامت نوزادان بستگی به تمیز بودن آب آکواریوم دارد که باید بسیار تمیز باشد.

گورامی صداساز ماهی ای همه چیز خوار است و می توان آن را با انواع غذاهای خشک و انواع غذاهای پروتئینی تغذیه نمود.

گورامی صداساز با ماهی هایی از جمله گوپی، پلاتی، دانیو، رازبورا، انواع تتراها و انواع لوچ ها سازگاری دارد.

                             

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


ماهی ها
پنج شنبه 9 آذر 1391 ساعت 10:13 | بازدید : 365 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات 0 )

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


خرچنگ اب شیرین
پنج شنبه 9 آذر 1391 ساعت 10:10 | بازدید : 473 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات 0 )

  خرچنگ مرمری                                              خرچنگ نارنجی دارف

 خرچنگ مرمری  خرچنگ نارنجی دارف

                                                        خرچنگ لاجوردی

                                 خرچنگ لاجوردی

مطالب مرتبط:

معرفی تصویری ماهیان آکواریومی ، فیلم ماهیان آکواریومی ، حلزون آب شیرین ، ماهیان آب های ایران

وشته شده در  چهارشنبه بیست و نهم شهریور 1391ساعت 0:2  توسط سعید |  6 نظر
 
 

خرچنگ لاجوردی به علت رنگ آبی زیبای خود مجبوبیت خاصی در بین آکواریوم داران پیدا کرده است. با گذشت زمان و بزرگ تر شدن خرچنگ، رنگ آبی بدن تیره تر خواهد شد. خرچنگ لاجوردی در محیط طبیعی زندگی خود تا 12 سانتی متر رشد می کند. اما در آکواریوم هرگز به این اندازه نخواهد رسید. خرچنگ لاجوردی در طبیعت به رنگ های سبز لجنی تا آبی لاجوردی وجود دارد.

خرچنگ لاجوردی به طور کلی موجودی صلح جو است. اما احتمال این که ماهی های کوچک و کم جنب و جوش را شکار کند صفر نیست. برای جلوگیری از این اتفاق لازم است که وعده های غذایی آسان از نظر دسترسی، در اختیار خرچنگ قرار گیرد. غذاهای پروتئینی و همچنین جلبک از جمله غذاهای مورد علاقه ی خرچنگ لاجوردی هستند. توصیه می شود که از آکواریومی کوچک برای نگهداری از این خرچنگ استفاده شود. آکواریومی با حجم 20 تا 30 گالن برای خرچنگ لاجوردی مناسب است. دمای 20 تا 29 درجه ی سانتی گراد و پی هاش 6.5 تا 8.0 برای این خرچنگ مناسب است.

تکثیر خرچنگ لاجوردی کار آسانی و در صورت وجود شرایط مناسب در آکواریوم، تخمریزی انجام خواهد شد. اما برای تولید نژاد های زیباتر باید از جفت های مناسب و انتخاب شده استفاده نمود. استفاده از جفت مناسب موجب تولید خرچنگ هایی با رنگ آبی روشن می شود.

                    خرچنگ لاجوردی

مطالب مرتبط:

خرچنگ آب شیرین ، حلزون آب شیرین ، معرفی تصویری ماهیان آکواریومی ، خرچنگ نارنجی دارف ، خرچنگ مرمری

نوشته شده در  دوشنبه سیزدهم شهریور 1391ساعت 0:2  توسط سعید |  آرشیو نظرات
 
 

خرچنگ کوتوله ی نارنجی یا خرچنگ نارنجی دارف به علت رنگ زیبا و اندازه ی کوچکی که دارد یکی از محبوب ترین خرچنگ های آب شیرین محسوب می شود. خرچنگ نارنجی حداکثر تا 5 سانتی متر رشد می کند. این نوع خرچنگ از طریق تکثیر گزینشی در کشور آلمان به وجود آمده است.

خرچنگ نارنجی موجودی بسیار صلح جو است و هیچ صدمه ای به گیاهان آکواریوم، ماهی ها و سایر نرم تنان وارد نمی کند. آکواریوم خرچنگ نارنجی باید دارای گیاه و تکه های سنگ و چوب باشد تا فضاهایی همچون غار برای پنهان شدن خرچنگ فراهم آید. دمای 17.5 تا 26.5 درجه ی سانتی گراد و پی هاش 6.8 تا 8.0 برای این خرچنگ مناسب است.

خرچنگ نارنجی دارف مانند سایر خرچنگ های آب شیرین موجودی همه چیز خوار است و باید با انواع غذاهای پروتئینی و گیاهی تغذیه شود. همچنین فراهم کردن غذاهای زنده مانند ماهی های بسیار ریز و کم تحرک برای خرچنگ نارنجی موجب رشد و سلامت بیشتر و بهتر این خرچنگ می شود. غذاهای گیاهی همچون هویج، اسفتاج، لوبیا و کدو از غذاهای مورد علاقه ی خرچنگ نارنجی هستند. غذاهای پروتئینی نیز همچون کرم خونی، کرم خاکی، آرتیمیا و غذاهای خشک آماده برای خرچنگ نارنجی مناسب هستند.

نگهداری خرچنگ نارنجی با ماهیان صلح جو و آرامی مانند گوپی، مولی، پلاتی، دم شمشیری و انواع تترا بهترین گزینه است. از نگهداری این خرچنگ با ماهیان پرخاشگری همچون سیچلایدها و برخی از لوچ ها باید خودداری شود. چرا که خرچنگ به یک وعده ی غذایی برای این ماهیان تبدیل خواهد شد.

خرچنگ نارنجی خرچنگ دارف نارنجی

مطالب مرتبط: حلزون آب شیرین ، خرچنگ ، خرچنگ مرمری

وشته شده در  یکشنبه بیست و دوم مرداد 1391ساعت 0:2  توسط سعید |  آرشیو نظرات
 
 

خرچنگ مرمری در جویبار ها و مرداب های جنوب ایالت متحده ی آمریکا یافت می شود. تخمریزی و تولید مثل گسترده ی این خرچنگ در این آب ها موجب بقای نسل آن ها گشته است. خرچنگ مرمری با تغییرات تدریجی پی هاش و شرایط دیگر آب خود را وقف می دهد. شهرت این خرچنگ توانایی او برای تخمگذاری در شرایط دشوار است. ویزگی جالب خرچنگ مرمری تخمریزی و تولید مثل بدون حضور ماهی نر است.

خرپنگ مرمری موجودی خشونت طلب نیست و مشکلی برای سایر ساکنین آکواریوم به وجود نمی آورد. دمای 20 تا 29 درجه ی سانتی گراد و پی هاش 6.8 تا 8 بهترین محدوده ی دما و پی هاش برای این خرچنگ محسوب می شوند. حجم آکواریوم این ماهی باید حداقل 20 گالن معادل 76 لیتر باشد.

مانند بیشتر خرچنگ ها، خرپنگ مرمری جانوری همه چیزخوار است و انواع غذاهای گیاهی و پروتیینی را می پذیرد. ماهی های کوچک کم تحرک نیز غذای خوبی برای او به حساب می آیند.  

                  خرچنگ مرمری

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


منوی کاربری

خوش آمديد ميهمان


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نویسندگان
نظر سنجی

کدام ماهی را بیشتر می پسندید؟

خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)


Alternative content


WWW.MAHIMAN.LOXBLOG.COM
align="center">

<-PollName->

<-PollItems->

شروع کد فال حافظ -->

خبرنامه وبلاگ:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید


تبادل لینک هوشمند





آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 311
:: کل نظرات : 28

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 5

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 5
:: باردید دیروز : 21
:: بازدید هفته : 146
:: بازدید ماه : 251
:: بازدید سال : 1555
:: بازدید کلی : 225507